اخبار و اطلاعیه
1398/3/26 یکشنبه
برگزاری چهارمین نشست حلقه‌ی مشاوران زبان و ادبیات فارسى و ایران شناسى وزارت علوم ویژه کشور پاکستان با میزبانی دانشگاه پیام نور و با همت مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه پیام نور و با حضور جناب آقای دکتر بهادر باقری و اساتید برجسته اعزامی به پاکستان برگزار شد.

.

چهارمین نشست حلقه‌ی مشاوران زبان و ادبیات فارسى و ایران شناسى وزارت علوم ویژه کشور پاکستان با حضور دکتر بهادر باقری (معاون گسترش زبان و ادبیات فارسی و ایران شناسی وزارت علوم) در دانشگاه پیام نور، روز یکشنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ از ساعت ۹ تا ۱۳ برگزار شد و آقایان دکتر پدرام میرزایی، دکتر ایوب مرادی، دکتر مصطفوی، دکتر تمیم‌داری، دکتر موذنی، دکتر ایران زاده، دکتر شادآرام، دکتر عمرانی، خانم دکتر رودابه شاه‌حسینی،  خانم دکتر استادزاده تجربیات و رهنمودهای خود را بیان کردند.

این نشست‌های مشورتی، برای برنامه‌ریزی دقیق و علمی برای ساماندهی کرسی‌های زبان و ادبیات فارسی و ایران شناسی برگزار می گردد.

آرشیو اخبار