اخبار و اطلاعیه
1399/3/25 یکشنبه
امروز اولین جلسه شورای عالی مرکز آموزش زبان فارسی با حضور آقای دکتر محسنی و تمامی اعضا برگزار شد.
امروز 1399/03/25اولین جلسه شورای عالی مرکز در دفتر معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه پیام نور و با حضور آقای دکتر محسنی ، آقای دکتر پدرام میرزایی،آقای دکتر مرادی، جناب آقای دکتر مقدسی ، آقای دکتر زندی، آقای دکتر درودگریان وسرکار خانم دکتر شاه حسینی برگزار شد. در این نشست اعضا با بیان موضوع و بررسی دستور جلسه و موارد و مشکلات موجود و افزایش زمینه های گسترش و همکاری های همه جانبه با هم به بحث و تبادل نظر پرداختند.

.

آرشیو اخبار