طی دوره‌ی دانش‌افزایی استادان گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه نومل دیدار اعضای علمی شرکت‌کننده در دوره با مدیران سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور و وزارت علوم

استادان گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه نومل پاکستان که برای شرکت در دوره‌ی دانش‌افزایی در مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه پیام نور به ایران آمده‌اند با دکتر ناصحی مدیرکل حوزه‌ی ریاست دانشگاه و آقای فرج اله طالبی، معاون اجرایی مرکز همکاری‌های بین‌المللی وزارت علوم دیدار و گفتگو کردند.

در این نشست‌ها درباره‌ی موضوع راه‌کارهای تقویت کرسی‌های زبان و ادبیات فارسی در دانشگاه‌های پاکستان گفتگو و تبادل نظر کردند.

شایان ذکر است دوره‌ی دانش‌افزایی استادان دانشگاه نومل به همّت مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه پیام نور در شهرهای مشهد، نیشابور و تهران در حال برگزاری است.