در نشست مشترک رئیس مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه با رئیس دپارتمان شرق‌شناسی دانشگاه گرجستان حاصل شد: تفاهم بر سر حضور 20 نفر از علاقمندان زبان فارسی در دوره‌ی پیشرفته‌ی زبان‌آموزی

دکتر ایوب مرادی رئیس مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه پیام نور در دیدار با دکتر الکساندر چولوخادزه رئیس دپارتمان شرق‌شناسی دانشگاه گرجستان به بحث و تبادل نظر درباره‌ی زمینه‌های همکاری مشترک بین‌دانشگاهی پرداختند.

در این نشست طرف گرجستانی ضمن برشمردن زمینه‌های همکاری دانشگاه پیام نور و دانشگاه گرجستان، از دست‌اندرکاران دانشگاه پیام نور خواست تا مقدمات اعزام 20 نفر از دانشجویان مشتاق به فراگیری زبان فارسی را در شهریورماه سال جاری فراهم نمایند.

اعطای فرصت مطالعاتی به اعضای علمی و دانشجویان رشته‌های تاریخ و فرهنگ دانشگاه پیام نور برای انجام پژوهش بر روی گنجینه‌های تاریخی موجود در موزه‌ی ملی گرجستان از دیگر زمینه‌هایی بود که در این ملاقات مورد بررسی قرار گرفت.